Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Január 15. 07:37, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Damut az orális szex mentheti meg

Damut az orális szex mentheti meg

Megdöbbentő dolgokról számolt be egy bennfentes a Damu ügy kapcsán. Mint kiderült, a pár az erőszakot megelőzően Tímea lakásán már szexelt - a lány beleegyezésével.

Meglepő, de az iratokból nyilvánvalóan kiderül, hogy Damu Roland és Palácsik Tímea kölcsönösen szerették volna, akkor már négy hónapja szünetelő kapcsolatukat felmelegíteni. Mint azt a StoryOnline egy bennfentestől megtudta, hogy mindez létre is jöjjön, az állítólagos erőszak napján a pár egy közös vacsorát beszélt meg. Mindennek nyoma is van, Damu ugyanis asztalt foglalt egy jó nevű étteremben. "Kora este érkezett meg Tímea lakásához, hogy elvigye őt az étterembe. A lány fehérneműben nyitott ajtót, és beinvitálta Rolandot saját otthonába." A történet folytatása eléggé 18 karikás, a pár ugyanis hamarosan a lány hálószobájában kötött ki, ruha nélkül, Damu pedig orálisan ki is elégítette Tímeát, majd közösülni kezdtek. A folytatás azonban rémálomba torkollott. Damunak állítólag bizonyítékai is vannak, hogy előző levelezéseikben, Tímea már korábban kérte, hogy a színész mutassa meg új otthonát. "Pár nappal azelőtt bérelt egy lakást a Kleopátra-házban, ami eléggé elit helynek számít. Tímea több levélben is jelezte, hogy szívesen megnézné a lakást. Éppen ezért taxiba ültek, és még a vacsora előtt megérkeztek ide, ahol Roland bemutatta a lányt a recepciósnak, és a wellnes részleg gondozójának is." A történet folytatásában Tímea aztán barátnőjéről kérdezte Damut a hatodik emeleti lakásban, aki őszintén bevallotta, hogy egy Regina nevű lány valóban jelen van életében. Palácsik ekkor tökön rúgta a színészt, aki lekevert neki egy pofont, mire a lány a kezében lévő pálinkás üveggel szerette volna leütni, ekkor kapott még egy pofont. "Ezen a ponton Damu nem túl szép szavakkal kitessékelte a lakásából. De a lány számon kérte, hogy fog hazajutni, ezért Roland hívott neki egy taxit, amit ki is fizetett." Tímea azonban elmenőben a két korábban bemutatott férfinak nem beszélt a nemi erőszakról, csak később, egy barátnőjével, majd egy külföldön tartózkodó barátjával folytatott beszélgetésben mondott ilyet. Utóbbi hívta ki a rendőrséget is. A tárgyalás következő szakaszára március 7-én kerül sor, és ezek az új, és igencsak meglepő bizonyítékok talán meglepő fordulatot is hozhatnak az ügyben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.