Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2021. Szeptember 26. 13:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Boltban tört-zúzott, nőt bántalmazott

Boltban tört-zúzott, nőt bántalmazott

A pásztói rendőrök őrizetbe vették a 31 éves férfit.

A rendőrségre egy kállói boltból érkezett a bejelentés szombaton 11 óra 20 perckor, miszerint egy férfi az üzlet előtti szemeteskukákat felborította, a tároló rekeszeket rugdosta, és közben kiabált. Ezt követően beszaladt az üzletbe, ahol a pénztár előtti plexi térelválasztóba ököllel beleütött, a pulton lévő tárgyakat lelökte, távozása közben a bejárat melletti konnektorból a vezetéket erőszakkal kirántotta. Cselekményével a sértettnek több tízezer forintos kárt okozott. A terhelt pár perccel később egy utcán tartózkodó férfival kiabált, őt bántalmazással fenyegette meg, és a közéjük álló nőt az arcán megütötte. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett, aki a sérelmére elkövetett testi sértés miatt magánindítvánnyal élt – közölte a rendőrség.

A rendőrök a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves kállói lakost. A férfit a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították és kétrendbeli garázdaság vétség, valamint egyrendbeli könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

Címkék: bántalmazás, Pásztó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 23. 18:28, csütörtök | Belföld

Comic Con őrület Budapesten: Rekordszámú rajongó ünnepelte a popkultúrát

Óriási sikerrel zárult a hétvégi Budapest Mastercard Comic Con, amelyre minden eddiginél többen voltak kíváncsiak. A kétnapos eseménysorozaton 25.756 látogató vett részt, amely a tavalyi látógatószám közel kétszerese.

2024. Május 23. 18:01, csütörtök | Belföld

Újraválasztották a 12 éve hivatalban lévő IPOSZ elnököt, Németh Lászlót

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) ma tartotta meg XLII. Tisztújító Közgyűlését, ahol titkos szavazás keretében döntöttek a következő tisztségviselőkről.

2024. Május 23. 15:23, csütörtök | Belföld

Szijjártó Péter: Magyarország jól példázza, hogy milyen előnyökkel jár a kelet-nyugati együttműködés

Magyarország kiváló példája annak, hogy milyen előnyökkel jár a Kelet és Nyugat közti együttműködés, és hazánk ebben a folyamatban a jövőben is szeretne az élen járni

2024. Május 22. 14:03, szerda | Belföld

Robbanás történt Tapolcán, egy társasházi lakásban, az épületet kiürítették

Gázrobbanás történt szerda délelőtt egy tapolcai lakásban. Egy embert kórházba vittek, az épületet, az úgynevezett Y-házak egyikét, kiürítették - tájékoztatta a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője a