Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Június 05. 11:07, kedd | PR

Biztonságos parkolás nyaralás alatt

Biztonságos parkolás nyaralás alatt

Ha nincs garázsod, joggal aggódsz autódért, amíg nyaralsz: a ház előtt vagy udvaron parkorva bármikor feltörhetik vagy ellophatják, kárt tehetnek benne. Mutatjuk a megoldást!

Magától értetődő, hogy távollétedben biztonságban szeretnéd tudni az autódat. Természetes, ha még a tengerparton pihenve, a hegyekben túrázva vagy városnézés közben is naponta eszedbe jut, nem karcolták-e meg, nem pakolták-e fel egy teherautóra. Szerencsére ma már több megoldás közül választhatsz, így egy kis tervezéssel és előrelátással teljes nyugalomban utazhatsz el akár pár napra, akár hosszabb időre.

Parkolni a reptéren? Miért ne!

A terminál közelében hagyni az autót nem csak pár napos kiruccanások és üzleti utak, hanem akár hosszabb nyaralások alatt is kiváló alternatíva. Saját járműveddel érkezve a terminálhoz sokkal kényelmesebben utazol, nem kell alkalmazkodnod senkihez, és nem kell bosszankodnod a taxitársaságok tarifáin. A reptéren számos parkoló kategória és szolgáltatás közül választhatsz, és azzal a megnyugtató tudattal szállhatsz fel a repülőgépre, hogy egy rendszám-felismeréssel ellátott, kamerákkal megfigyelt rendszerben hagyod autódat. Hazatérve nem kell attól tartanod, hogy kocsidat betörik, felfeszítik vagy megkarcolják.

Olcsó és testreszabható

A Liszt Ferenc Repülőtér összesen hét parkoló típussal várja utasait, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő opciót. Míg a prémium kategóriák extra szolgáltatokkal kényeztetnek – például kiemelt helyekkel vagy környezetkímélő tisztítószerekkel történő külső és belső személygépkocsi tisztítással –, addig a Holiday Parkoló kifejezetten hosszabb utazások alkalmával kínál pénztárca-barát megoldást. A terminál mindössze 400 méterre fekszik, azaz pár perces sétával, egy fedett járdán közlekedve gyorsan és könnyen elérhető. Az igazi kényelem garantált: a repülőtér honlapján pár kattintással elérhető az online foglalás, illetve megtalálhatók az aktuális akciók és bónuszok is. Számold ki, és nem fogsz csalódni: egy belvárosi parkolóház vagy mélygarázs tarifája plusz az oda-vissza taxi ára várhatóan jelentősen magasabb lesz!



Teljesen biztonságos

A Holiday Parkolóban repülőjegyed árának töredékéért biztonságban tudhatod autódat, hiszen biztonsági őrök és kamerák egész rendszere vigyáz rá – az ár pedig biztosítást is tartalmaz. A folyamatosan rögzített és tárolt felvételeken minden mozgás visszakövethető, ami távol tartja a tolvajokat. Távollétedben így valóban kipihenheted magad, vagy nyugodtan fókuszálhatsz az üzletre, mert autód teljes biztonságban vár Rád, hogy kényelmesen hazagurulj vele.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.