Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Január 15. 08:47, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Bárányos Zsoltnak sikerült

Bárányos Zsoltnak sikerült

Az Andonik Sport Online Magazin házigazdája, Haddad Henrik, azaz Ricky és a sokszoros válogatott labdarúgó, Nagy Anett ezúttal az egykori kiváló focistát, Bárányos Zsoltot kérdezte a sporthoz fűződő viszonyáról.

Ricky első kérdése az volt, hogy Zsolt mikor érezte azt, hogy megérte a rengeteg befektetett energia pályafutását illetően, mire az egykori támadó középpályás azt válaszolta, hogy szerencsésnek érzi magát, mert soha nem sérült meg pályafutása alatt, illetve minden korosztályban ott voltak a barátai, akikkel együtt tudott játszani és jó edzői is voltak. Bárányos szerint legnagyobb élményei közé tartozik, amikor a Honvéd szurkolók előtt tudott gólt szerezni, ilyenkor a drukkerek skandálták is becenevét, vagyis azt, hogy „Bari”.

A pályafutása alatt Belgiumban és Görögországban is légióskodó Bárányos elmondta, hogy akkor tudott mindig jól játszani, amikor a szurkolók is segítettek benne.

Nagy Anett válogatott labdarúgó arról érdeklődött, hogy Bárányos Zsolt profi pályafutása befejezése után mivel foglalkozik, maradt-e a foci az életében? Az egykori Honvéd játékos elmondta, hogy a foci maradt az életében, egy menedzser irodát üzemeltetnek, nagyon sok tehetséges játékosuk van, serdülő és ifi válogatott játékosok, de segítenek bárkinek bármelyik osztályban. NB1-es, külföldi játékosaik is vannak, de ha valaki megyei szinten szeretne játszani, abban is tudnak segíteni.

Noha Bárányos az egész interjú alatt úgy válaszolt a kérdésekre, hogy folyamatosan dekázott, a kihívás része mégsem ez volt, hanem az, hogy Anett vagy Zsolt tudja közelebb gurítani a labdát az alapvonalhoz. A videóból kiderül, hogy melyiküknek sikerült.

Címkék: bárányos zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.