Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Április 11. 10:30, szerda | Helyi
Forrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálat

Balesetet okozott és elhajtott, keresi a rendőrség

Balesetet okozott és elhajtott, keresi a rendőrség

Április 5-én 15:30-kor egy ismeretlen autós ismeretlen rendszámú, feltehetően fekete színű Hyundai személygépkocsit vezetve Szentbalázs felől tartott a 66-os úton Gödre irányába.

A 47/000 km szelvényben, egy erősen jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a bal oldali forgalmi sávba. Itt összeütközött a vele szemben közlekedő és az útpadka felé kitérő Nissan Almera bal oldali visszapillantó tükrével, amely széttört és a lehúzott bal első ablakon az üvegszilánkok berepülve a jármű vezetőnek sérülést okoztak. Az ismeretlen járművezető megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről Gödre irányába.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik látták a balestet, vagy azzal kapcsolatban - különösen a fekete Hyundai gépkocsira vonatkozóan, melynek a bal oldali visszapillantó tükre rongálódhatott - információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Szent I. utca 12. fsz. 7. szám alatt, vagy telefonon az 502-700 / 25-10 vagy 25-02 számon, vagy a 107-es segélyhívó telefonszámon. A rendőrség a bejelentők adatait bizalmasan kezeli.

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság
Sajtószolgálat

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.