Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Július 14. 08:12, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Az elmúlt hétvégén több esetben szükség volt a tűzoltók munkájára

Az elmúlt hétvégén több esetben szükség volt a tűzoltók munkájára

Pénteken a dombóvári hivatásos tűzoltók Jágónak településnél a töltés mellett keletkezett tűzhöz vonultak, ahol 20 m2-en avar, gaz égett.

Szombaton Szakály település belterületén egy személyautó, és egy moped ütközött. A műszaki mentéshez a tamási önkormányzati és a dombóvári hivatásos tűzoltók lettek riasztva. A moped vezetője 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A helyszínelés idejére teljes útzár volt érvényben az 56-os számú főúton, a forgalmat egy párhuzamos utcára terelték.

Szintén szombaton a dombóvári egységeket egy családi házhoz riasztották, ahol egy hölgy a padlástérről a beépített tetőtérbe esett egy létráról. A szűk feljáró miatt a mentősök nem tudták lehozni a földszintre a sérültet. Az egység kiérkezés után a sérültet a feljárón keresztül lehozta, mentőknek átadta.

Vasárnap Dombóváron egy családi ház konyhájában berendezési tárgyak kaptak lángra. A lánggal égést a lakók a dombóvári hivatásos egységek kiérkezése előtt megfékezték, a még parázsló részeket a tűzoltók egy vízsugárral oltották el és átszellőztették a lakást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.