Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Január 09. 10:10, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Alekosz: Évát csak a halál állíthatja meg

Alekosz: Évát csak a halál állíthatja meg

Vesztébe rohan az őrjöngő lány.

VV Éva életének drámaian gyors hanyatlása nem ismer határokat. Pár héttel ezelőtt szomszédjával veszett össze, majd súlyos sérülésekkel kötött ki a kórházban, legutóbb pedig a szemtanúk elmondása alapján konyhakéssel kergette barátnőjét annak otthonában. Beismerte, nemcsak ivott, de nyugtatók hatása alatt is állt. A ValóVilág botrányhősnője féktelenül rohan a vesztébe.

Hiába hívják fel ismerősei, barátai Éva figyelmét a közelgő végre, a törtető lány magasról tesz mindenki véleményére. Alekosz már sokszor próbálta észhez téríteni a villabeli társát, mind ez idáig nem sikerült.
– A villalét nagyon jót tett Évának. A luxusbörtön olyan volt számára, mint egy szanatórium, vagy mint egy pszichoterápiás klinika. Sajnos, amint vége lett a műsornak, szinte rögtön visszaesett – kezdte az Új Ásznak Alekosz, aki annak ellenére, hogy a botrányhősnő sokszor a lelkébe taposott már, igyekszik támogatni őt tanácsaival.
– Már hónapokkal ezelőtt felhívtam rá Éva figyelmét, hogy hagyja abba ezt az önpusztító életmódot, mert olyan gyorsan le fog épülni, hogy észre sem veszi. Előfordult, hogy egy partin meg sem ismert engem. Amikor alkoholhoz nyúl, és mindent beszed, akkor vigyázni kell vele, mert rendkívül balhés. Ilyenkor nem is szoktam vele foglalkozni. Már lassan fél éve nem beszéltünk egymással, de ettől függetlenül nyomon követtem a botrányait. Tudom azt is, hogy rövid időn belül már másodjára van kórházban. Ha nagyon gyorsan nem hagyja abba az ivászatot és az összes káros szenvedélyét, rövid időn belül meg fog halni! Szerintem ezzel már ő is tisztában van, nem véletlen az sem, hogy a toxikológián kötött ki. Tegnap beszéltem is vele, de nem adta beleegyezését, hogy a jelenlegi állapotáról nyilatkozzak – folytatta lapunknak Alekosz.
– Sokszor szembesültem már a féktelen alkoholizálásával, tombolásával, és kritikus pszichés állapotával. Ez egy rendkívül veszélyes út, melynek úgy néz ki, csak a halál vethet gátat – tette hozzá a valóságshow hős.

Címkék: VV Éva

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.