Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2019. Október 05. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Dombó Média

A rendszeres mozgást és az egészséges életmódot reklámozták

A rendszeres mozgást és az egészséges életmódot reklámozták

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nagy sikert aratott a Sportágválasztó a rendszeres mozgásra vágyó gyerekek és felnőttek körében.

Több mint 20 helyi egyesület tartott bemutatót szeptember 28-án az Ifjúsági Sporttelepen, a Farkas Attila Tanuszodában és annak környékén.

Az érdeklődők „belekóstolhattak” a városban hosszú ideje űzött tradicionális sportágakba, de újakkal is megismerkedhettek. Az utóbbiak közé tartozott többek között az amerikai foci, a slackline, a petanque és a rúdfitness. A fiatalok és az idősebbek kipróbálhatták a mobil kalandparkot, valamint a mászófalat is. Az extrém sportok kavalkádját felvonultató nagyszabású rendezvény - amit a település önkormányzata a Tinódi Ház Nkft-vel és különböző klubokkal közösen szervezett - többszáz helybelit vonzott.
Az állomosok felkeresésével megszerzett pecsétek száma alapján tornaszákot, frizbit, vagy vitaminos szívószálat, valamint az egészséges életmód és táplálkozás jegyében gyümölcsöt vehettek át a szabadidős programon résztvevők, akik találkozhattak Bódi Sylvivel is. A gyönyörű playmate elárulta, hogy ő is gyakran sportol, kedvence a szörfözés, amit több mint egy évtizeddel ezelőtt Balin sajátított el és azóta is szívesen űzi.
A sok mozgástól elfáradt gyerekek és felnőttek remekül szórakoztak a NAK-Product-koncerten. Sokan mentek haza remek élményekkel és némi izomlázzal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.