Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2018. Április 11. 09:33, szerda | Helyi
Forrás: Pasha Kft.

A Pasha részesült az Ivanich Antal-díjban 2018-ban

A Pasha részesült az Ivanich Antal-díjban 2018-ban

A Pasha 26 éve van jelen megbízhatóan Dombóváron. A magas minőségű szakmai munka és a kiválóságra törekvés mellett mindig fontosnak tartottuk, hogy ne csak egy munkahely legyünk, hanem részt vegyünk a város életében.

Az Ivanich Antal-díj célja annak a dombóvári székhellyel rendelkező gazdálkodó szervezetnek az elismerése, aki vagy amely:

  • Dombóvár gazdasági fejlődésének elősegítésében, gazdasági érdekeinek előmozdításában kiemelkedő jelentőségű tevékenységet folytat,
  • a lakosság életszínvonalának javításában, szociális jólétének növelésében példaértékű teljesítményt nyújt,
  • részt vállal a helyi civil szervezetek, közcélú alapítványok támogatásában, segíti azok céljainak megvalósítását,
  • sport- és szórakoztató rendezvényeket szervez, vagy azokat támogat,
  • kiemelt figyelmet fordít a természet- és környezetvédelemre, vagy
  • egyediségével, egyedülállóságával, újításával, nagy jelentőségű díjjal, PR munkával, vagy egész életművével hozzájárul a város országos vagy nemzetközi hírnevének elmélyítéséhez, öregbítéséhez.

A Pasha 26 éve van jelen megbízhatóan Dombóváron. A magas minőségű szakmai munka és a kiválóságra törekvés mellett mindig fontosnak tartottuk, hogy ne csak egy munkahely legyünk, hanem részt vegyünk a város életében.
Mind a szakmai munkánk során, mind azon túl, tudatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel értéket hozhatunk létre, amellyel közösséget formálhatunk, és amellyel a kollégáink számára többé tehetjük a Pashát egy átlagos munkahelynél.
Ezen értékek biztosítják az alapját annak, hogy a Pasha nem csak egyszerű termelő üzem, hanem az egyik világszintű vezető luxus fehérnemű márka fejlesztője és kizárólagos gyártója, és tudjuk, hogy ennek alapját a kollégáink jelentik: az ő szakmai tapasztalatuk, hozzáállásuk, munkamoráljuk és kitartásuk. Ez a díj is az ő munkájuk elismerése! Ezúton is köszönjük minden Pashás munkáját!

Köszönjük a város vezetésének az elismerést!

www.pashakft.hu

Címkék: Pasha Kft.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.