Városlista
2022. január 25, kedd - Pál

Hírek

2022. Január 13. 11:48, csütörtök | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A megvalósult álom

A megvalósult álom

Rendőr szeretne lenni a dombóvári kisfiú.

Egy édesanya fordult Dr. Bognár Szilveszter rendőr ezredeshez, a Dombóvári Rendőrkapitányság vezetőjéhez, hogy kisfiának az álmát segítsen megvalósítani. Egy látogatást szeretett volna kérni a rendőrségre, amit a kapitányságvezető úr engedélyezett. A vendéget 2022. január 12-én délután Tóth Szilvia rendőr főtörzszászlós, bűnmegelőzési munkatársunk fogadta a rendőrkapitányság épületében.

Asztalos Dániel Róbert meglátogatta az osztályokat, megnézte az előállító helyiséget, beülhetett egy rendőrautóba. A program végén kollégánk apró ajándékokkal kedveskedett a 10 éves kisfiúnak, aki bűn- és baleset-megelőzési ajándékokkal térhetett haza.

Dani, ha felnő, egyenruhás rendőr szeretne lenni. Rajzot adott ajándékba munkatársainknak, ami ma már a faliújságot díszíti.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 08:43, kedd | Helyi

A dombóvári kertbarátok mindent megtetettek a bőséges szőlőtermés érdekében

Az idén ötven éves Dombóvári Kertbarát Egyesület leglelkesebb tagjai a Vince-napi hagyományok szerint három szőlőt látogattak meg, hogy a „Vince vesszők” állapotából megjósolják az idei termést.

2022. Január 24. 11:01, hétfő | Helyi

Nyomozást indított a rendőrség a metróbaleset ügyében

Vasúti közlekedés gondatlan veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a rendőrség a Kőbánya-Kispest állomásnál szombatra virradóra történt metróbaleset ügyében.

2022. Január 23. 12:02, vasárnap | Helyi

Hulladékszállítási időpontok 2022-ben Dombóváron

A Dél-Kom Nonprofit Kft. 2022-ben az alábbi időpontokban gyűjti a szelektív hulladékot Dombóváron:

2022. Január 20. 08:57, csütörtök | Helyi

Az újraélesztés gyakorlatát szeretnék népszerűsíteni Dombóváron

Az önkormányzat, a Dombóvári Mentő Alapítvány és a dombóvári iskolák hosszú távú együttműködésben gondolkodnak, fórumokon, nyílt napokon, képzéseken fogják első körben a pedagógusoknak megmutatni az alapokat.