Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2021. Május 19. 13:14, szerda | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

A Dombóvári Rendőrkapitányság két rendőre vehetett át elismerést

A Dombóvári Rendőrkapitányság két rendőre vehetett át elismerést

Pintér Szilárd adta át Vati István c. r. főtörzszászlósnak és Böjtös Zoltán r. főtörzsőrmesternek az okleveleket.

Pintér Szilárd polgármester május 17-én adta át Vati István c. r. főtörzszászlósnak azt az oklevelet, amelyet minden évben Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi elismerésekről szóló 6/2016. (II. 27.) önkormányzati rendelete 17/A § (1) bekezdés b) pontja alapján a Dombóvári Rendőrkapitányság állományába tartozó a bűnüldözés és bűnmegelőzés érdekében végzett kiemelkedő szolgálat ellátásának elismeréseként adományoznak minden évben.

Vati István c. r. főtörzszászlós 1992. december 1-jén került az Dombóvári Rendőrkapitányság állományába, 2008. december 1-je óta pedig a Bűnügyi Osztály Bűnügyi Helyszínelő- és Technikai Alosztályon bizottságvezetői beosztásban látja el a szolgálatot. Felettesei szerint munkavégzése igényes, megjelenése és fellépése az egyes intézkedések során példaértékű. Fogékony az új dolgokra, folyamatosan képzi magát még a szabadideje terhére is. A bűnügyi helyszíneken jól intézkedik és bizottságvezetőként magas szinten irányítja és szervezi a helyszíni tevékenységet a szakmai iránymutatások szigorú betartásával. A sértettek problémáját megérti, jól kezeli és munkáját a segítőkészség jellemzi.

A Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás a Dombóvári Rendőrkapitányság hivatásos állományába tartozó egy rendőrt a dombóvári térség bűnmegelőzése és közbiztonsága érdekében végzett kiemelkedő szolgálat ellátásának elismeréseként "Az év kistérségi rendőre" kitüntetésben részesítheti. Az idei évben Böjtös Zoltán r. főtörzsőrmesternek adományozta a kitüntető oklevelet Pintér Szilárd, a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás elnöke.

Böjtös Zoltán r. főtörzsőrmester 2010. március 30-a óta teljesít szolgálatot a Rendőrség hivatásos állományú tagjaként a Dombóvári Rendőrkapitányságon, 2018. augusztus 1-jétől körzeti megbízotti feladatok végrehajtásával lett megbízva Dalmand településen. Dalmand Község Önkormányzat Képviselő-testületének hozzájárulásával 2019. október 1-jétől kinevezett körzeti megbízottja a településnek. Felettesei szerint szakmai tudása és elméleti felkészültsége átlag feletti, rendőri intézkedései során udvarias, határozott, tevékenységét a szakmai intelligencia jellemzi. Feladatellátása példamutató és kiváló minőségű. A testülethez kötődése erős, tevékenységével a Rendőrség jó hírnevét erősíti. Rendszeresen bővíti szakmai ismereteit és általános műveltségét, a szakterületét érintő jogszabályokat kiemelkedően ismeri, a változásokat nyomon követi.

Gratulálunk mindkét kitüntetettnek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!