Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2022. Szeptember 06. 08:19, kedd | Helyi

A dombóvári „BONTOVA” Vadásztársaság vihette haza a vándorserleget

A dombóvári „BONTOVA” Vadásztársaság vihette haza a vándorserleget

A térségi vadász- és horgászegyesületek második alkalommal szervezték meg a „Halat, vadat, s mi jó falat” Gasztronómiai Fesztivált városunkban, a Tüskei Horgásztónál.

A házigazda a Dombóvári Városi Horgász Egyesület és Dombóvár Város Önkormányzata volt.

A hagyomány Csikóstőttősön indult el 2021-ben a Hábi-tónál. A járási vadász- és horgásztársaságok közül hét szervezet fogadta el a meghívást, közel háromszázan vettek részt a programon. Horgászversenyt, hét állomásból álló vetélkedőt és főzőversenyt is hirdettek.

A halak a dombóvári egyesületnek kedveztek, a vetélkedőt is a dombóvári „BONTOVA” Vadásztársaság csapata nyerte meg. A főzőversenyen a Kocsolai Dám Vadásztársaság bizonyult a legjobbnak. A vándorserleget Molnár István vehette át a „BONTOVA” Vadásztársaság képviseletében.

A fesztiválra elfogadta a meghívást, és a zsűriben fontos szerepet töltött be Lipp Adrienn vadásznő, Papp József, a PJ TOP-MIX Kft. ügyvezetője és Kocsner Antal, az OMVK Tolna megyei Területi Szervezetének vezetőségi tagja. Közreműködött a Dombóvári Zenész Egyesület, valamint Szabó Linda és Stifter Balázs.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.