Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Február 14. 15:07, szerda | Helyi
Forrás: Dombó Média

A boldogság nyomában

A boldogság nyomában

Nagy érdeklődés kísérte Borsos Bencének a fenti című előadását február 8-án a Tinódi Házban.

A fiatalember az egyik helyi általános iskola elvégzését követően az Illyés Gyula Gimnáziumban folytatta tanulmányait, majd a sikeres érettségi vizsgát követően a budapesti Corvinus Egyetem hallgatója lett és szerzett közgazdász diplomát.
A személyiségfejlesztés iránt régóta érdeklődik és ebben a témában mélyült el az elmúlt években. Rendszeresen tart előadásokat a tudatos pozitív gondolkodást népszerűsítő legjelentősebb hazai rendezvényeken - többek között a Pozitív Gondolkodók Napján, az Everness Fesztiválon és az Önfejlesztők Napján -, de Svájcban, Angliában, valamint Németországban is tartott már tréningeket.

A művelődési központ pinceszínházát zsúfolásig megtöltötték azok az érdeklődők, akik kíváncsiak voltak a boldogság titkára. Ezt a területet Borsos Bence már nyolc éve kutatja és szívesen osztja meg tapasztalatait másokkal is.
- Mindannyian arra törekszünk, hogy a korábbiaknál legalább egy kicsivel jobban érezzük magunkat - emelte ki a sikeres coach. - Ez a tevékenység végeláthatatlan keresésnek tűnik és számtalan csapdát rejt. Először alapos önvizsgálatot kell tartanunk. Előadásomban egy olyan szemléletmódot mutattam be, mellyel a tartós boldogság elérhetővé válik, ezáltal lehetőséget kapunk arra, hogy egy másik nézőpontból lássunk rá a saját életünkre. A boldogsághoz vezető út lehetséges nehézségeinek a megismerése hozzájárul ahhoz, hogy az eddigieknél sokkal könnyedebben és gyorsabban haladhassunk az általunk kitűzött célok felé.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.

2024. Április 22. 08:38, hétfő | Helyi

Hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

Április hónap műtárgyának a török nyelven megjelent Vuk c. kötetet választotta a múzeum.