Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Július 11. 08:53, kedd | Helyi

73. alkalommal ünnepelt a vasutas közösség Dombóváron

73. alkalommal ünnepelt a vasutas közösség Dombóváron

Városunkon kívül Budapesten, Szolnokon és Nyíregyházán szerveztek családi rendezvényt, első alkalommal a Volán cégcsoporttal közösen.

Szabó Csaba a MÁV Zrt. pécsi Pályavasúti Területi Igazgatóság vezetője köszöntötte a vendégeket, külön felhívta a város támogató szerepére a figyelmet, hiszen Dombóvár Város Önkormányzata térítésmentesen bocsájtotta rendelkezésükre a létesítményt az idei évben is.

Dr. Mosóczi László a MÁV START Zrt. vezérigazgatója, mint a rendezvény védnöke nyitotta meg hivatalosan az eseményt. Kiemelte, más ez a Juliális, hiszen már együtt ünnepelnek mindazok, akik mozgásban tartják az országot. A vállalati csoportok integrációjával magasabb szintre léptek, és együtt többet tudnak nyújtani, mint korábban.

Pintér Szilárd polgármester megtisztelőnek nevezte, hogy a négy kiemelt helyszín egyike lehet Dombóvár 2023-ban. A település fejlődése a vasútnak köszönhető, a mai napig jelentős csomópont személy és áruforgalom szempontjából is. Beszélt a várost érintő neves évfordulókról, két hét múlva, július 22-én a Dombóvár-Bátaszék vasútvonal 150 éves fennállását fogják ünnepelni. Ezen a napon nosztalgia vonat indul Bátaszékre.

A családi programra területileg az egész Dunántúlról várták a vasutas családokat. A MÁV Zrt., a MÁV START Zrt., a Volánbusz Zrt., CER Hungary Zrt. számos vezetőségi tagja megtisztelte az eseményt jelenlétével. A kulturális és szórakoztató programok előtt adták át az elismeréseket.

Címkék: Vasutasnap

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.