Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2015. November 27. 11:38, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvári Szuperinfó, fotó: Goics Andrea

25 éves a Szuperinfó Laphálózat

25 éves a Szuperinfó Laphálózat

A Szuperinfó volt az első ingyenes terjesztésű lap Magyarországon, melynek első kiadása 1990-ben jelent meg Egerben, néhány hónap múlva Békéscsabán, Orosházán, Hódmezővásárhelyen és több kelet-magyarországi városban.

2 év alatt az egész országot lefedte a Szuperinfó laphálózat, az eredmények gyorsan visszaigazolták, hogy helye van a magyar piacon ennek az újszerű kezdeményezésnek.
Az országban jelenleg 61 önálló Szuperinfó jelenik meg, ott vagyunk az összes megyeszékhelyen, 255 városban és 1103 községben, hetente 7.200.000 olvasót érünk el. A franchise rendszerű laphálózatot az osztrák tulajdonú Russmedia égisze alatt működő Szuperinfó Média Kft. üzemelteti, melynek ügyvezetője az a Honfi Gábor, aki ötletgazdája és alapítója volt egykor a Szuperinfó lapnak.
Mi itt Dombóváron és környékén 1991-ben kezdtük az ingyenes terjesztésű lapkiadást Hírturmix nevű lapunkkal, majd 1998-ban csatlakoztunk a Szuperinfó laphálózathoz.
Tapasztalt és képzett helyi csapatunkkal és országos hálózati hátterünkkel megbízható partnerei vagyunk a térség vállalkozásainak, intézményeinek, olvasóink és hirdetőink hétről-hétre számíthatnak ránk.

Budapesten a 25 éves jubileumát idén ünneplő Szuperinfó Laphálózat országos találkozójának keretében adták át a kitartóan végzett, eredményes munkát elismerő okleveleket. Fodor István a franchise hálózatot irányító Szuperinfó Média Kft ügyvezető igazgatója és Honfi Gábor alapító-hálózati igazgatótól vehettük át a negyed százados építkezésben végzett lapkiadói munkát méltató emléklapot.

Teibert Csaba
Dombóvár és Körzete Szuperinfó kiadója

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 13. 10:00, csütörtök | Helyi

Változik a dombóvári gyermekorvosok rendelési ideje a nyári szünetben

Tájékoztatás a dombóvári gyermekorvosok rendelési idejéről 2024. június 17-től szeptember 10-ig.

2024. Június 12. 14:13, szerda | Helyi

Újabb elismerés a dombóvári Rozsusa-Bau Kft-nek

Dávid Roland, a Rozsusa-Bau Kft. ügyvezetője nyilatkozott az idei év történéseiről:

2024. Június 11. 10:34, kedd | Helyi

Funkcionális Fitnesz Nemzeti Junior Bajnokság Dombóváron

Funkcionális Fitnesz Nemzeti Junior Bajnokság rajtolt el a Z2-ben. Ismét egy rangos eseménynek adott otthont Dombóvár.

2024. Június 10. 13:27, hétfő | Helyi

Vihar- és csőtörés kár felszámolásához hívták a dombóvári tűzoltókat hétvégén

Gyalogos forgalmat veszélyeztetett egy kerítésre dőlt fa vasárnap reggel Dombóváron, az Erzsébet utcában. Motoros láncfűrész segítségével szabadították fel a járdát a dombóvári hivatásos tűzoltók.