Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2019. Július 16. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Dombó Média

13 család tölthetett három napot a Balatonnál

13 család tölthetett három napot a Balatonnál

A hagyományokat követve idén is üdülést szervezett a Dombóvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat az „Új kezdet” Roma Egyesülettel közösen 13 hátrányos helyzetű helyi, mászlonyi és szarvasdi családnak.

Július 10-én reggel a kisállomáson gyűltek össze azok a helyi, mászlonyi és szarvasdi famíliák, melyek jelentkeztek a nyaralásra, hogy aztán vonattal Balatonfenyvesre utazzanak. Az 51 résztvevőt a város önkormányzatának tulajdonában lévő ifjúsági táborban szállásolták el a szervezők. A három nap során nemcsak fürödtek a „magyar tengerben” a gyerekek és szüleik, hanem számos közös programon is részt vettek. Velük tartott Hecker Márton metodista lelkész és felesége is, akik énekes-zenés vallási foglalkozásokat tartottak a számukra. Meglátogatta az üdülőket Szabó Loránd polgármester és neje, ők üdítőitalokat és csokoládékat vittek ajándékba.
Az óvodások, a diákok és a felnőttek kikapcsolódását remekül szolgáló nyaralás költségeit a Dombóvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat állta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.