Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Június 01. 14:05, péntek | Bulvár
Forrás: stop.hu | Fotó: STOP/Leéb Ádám

Felmondtak a TV2 sztárproducerének

 Felmondtak a TV2 sztárproducerének

Nemcsak a Jóban Rosszban szereplői, de a nézők, rajongók is nehezen viselték Tamás atya elvesztését. A TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén mesélt maga a producer, Nagy Tamás, Grande, akinek fel is mondtak.

Száraz Dénest eddig is megismerték az utcán, most meg aztán különösen. Tamás atya ugyanis a Jóban Rosszban rajongók egyik kedvenc figurája volt, nem is csoda, hogy felháborodtak, amikor egy villámcsapás vetett véget életének. A színészt pedig ezzel ki is írták a történetből.

- Nagyon megtisztelő és nagyon boldog vagyok, szerintem minden színésznek ez a vágya, hogy a nézők szeressék - mondta Száraz Dénes, akit a sorozatbéli szerelme, Betty, azaz Szabó Zsófi is nagyon hiányol.

A Jóban Rosszban producerében fél éve fogalmazódott meg a gondolat, hogy valahogyan meg kellene "ölnie" Tamás atyát és úgy érezte, bárhová is vitte volna a végkifejletet, rosszabb lett volna ennél a megoldásnál. Nagy Tamástól nemcsak Szabó Zsófi követeli vehemensen, hogy írják vissza Tamás atyát a sorozatba, de a nézők is. Előfordult, hogy megfenyegették, de megesett, hogy borravalót sem fogadtak el tőle a benzinkúton.

- Több ezer e-mailt kaptunk, rengeteg levelet, ötletekkel és fenyegetésekkel. A legviccesebb, hogy a sajtósunkkal kaptunk egy teljesen hivatalosnak tűnő felmondást. Egy levelet, amiben a nézők felmondanak nekünk - mosolygott a producer.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.